Hårde hvidevarer salg eller leje

Land & Vand

  Elektronik

Din elektronik servicepartner til lands og til vands! 

       

Hårde hvidevarer til salg eller leje

Bemærk - denne side er under opbygning!!!!


Følgende brugte hårde hvidevarer sælges eller udlejes. Lejes varen i mere end 2 år er den din. Du har fri service i lejeperioden og selvfølgelig skal der ikke betales leje under reparation. Oprettelse af leje er gratis og der skal ikke betales depositum. Ønskes ophår af leje på maskinen og denne skal afhentes, koster det 200 kr. + kilometertakst som ved installation. Ombytning af varen er gratis - lejen korrigeres blot til den nye pris. Der skal dog betales ny installation hvis denne service ønskes.


Installation af varen koster 300 kr. inden for Fyn og trekantsområdet. Ellers 3 kr. pr km + brotakst. På den købte vare ydes der normalt 1/2 års garanti.


Sådan fungerer det med en brugt maskine fra Land & Vand Elektronik:


  • De brugte maskiner prissættes efter alder og stand. De er alle afprøvet og testet mht. funtionalitet.
  • Jeg opkøber maskinerne med fejl og reparerer den efterfølgende. Det skåner jo også miljøet og gør op med "køb og smid væk mentaliteten"
  • Maskinerne som jeg opkøber, må højst være 5 år gamle og skal have "fejl i styringen", "kortslutningsfejl" eller "fejl fra lynnedslag og overspænding". De bliver som regel kasseret, da reservedelene (printkortene) er alt for dyre.
  • Fordelen for dig er, at disse maskiner ikke rammes på nogle af sliddelene og - på grund af alderen - næsten er som nye...
  • Har du en nyere maskine, som "ikke kan betale sig at reparere" pga. lynskade m.v. - smid den ikke ud - men læs afsnittet "Hårde hvidevarer købes"

Copyright © All Rights Reserved